Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Μια ανάσα από ρεκόρ Μπάγερν και Ρονάλντο


Η εκπληκτική Μπάγερν Μονάχου, τους τελευταίους μήνες βρίσκει τον δρόμο προς τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια του Champions League ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Την Τρίτη νίκησε στη Τσεχία τη Βικτόρια Πλζεν και έφτασε έτσι τις εννιά σερί νίκες στη διοργάνωση, επίδοση με την οποία ισοφάρισε το ρεκόρ της διοργάνωσης.

Το ρεκόρ αυτό το κατείχε μέχρι στιγμής μόνο η Μπαρτσελόνα, όταν τη χρονιά 2002-03 άρχισε τη διοργάνωση με εννιά νίκες σερί, αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Γιουβέντους.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτό που έχει καταφέρει η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ πιο δύσκολο, αφού ξεκίνησε αυτό το σερί από την περσινή σεζόν παίζοντας με αντιπάλους τις Γουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ, ενώ και φέτος νίκησε -μεταξύ άλλων- εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι. Τέλος, για να κάνει δικό της το ρεκόρ η Μπάγερν θα πρέπει νικήσει στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ την επόμενη αγωνιστική.

Στο κυνήγι ιστορικού ρεκόρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε μέσα στο Τορίνο και έφτασε έτσι τα οκτώ τέρματα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Φιλίπο Ιντζάγκι, Ερνάν Κρέσπο και Ρουντ Φαν Νίστελρόι. Πίσω του βρίσκεται ο επίσης μεγάλος Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με επτά τέρματα και δυο επίσης παιχνίδια μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει κάποιος να σπάσει ρεκόρ, γράφοντας το όνομά του στην ιστορία και βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά για τους επόμενους.


Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου