Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας !


Η εθνική Ελλάδας είναι στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Η ομάδα του Σάντος άντεξε στο Βουκουρέστι, πήρε το 1-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη (3-1) της επί των Ρουμάνων στο πρώτο παιχνίδι στο Νέα Φάληρο, σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης για τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η εθνική ποδοσφαίρου έχει ταυτότητα και την τελευταία 12ετία περνά στις τελικές φάσεις όλων των μεγάλων διοργανώσεων. Μετρά τρεις συνεχείς παρουσίες σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (2004, 2008, 2012) και δύο σε παγκόσμια Κύπελλα (2010, 2014). Μόνο στο Μουντιάλ του 2006 στη Γερμανία η εθνική μας ομάδα δεν προκρίθηκε. Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα βρεθεί στην τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά το 1994 (ΗΠΑ) και το 2010 (Νότια Αφρική).

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος προηγήθηκε στο 23' με γκολ του Μήτρογλου, ύστερα από εκπληκτική ασίστ του Καραγκούνη, και αγχώθηκε λίγο με την ισοφάριση των Ρουμάνων στο 55' ύστερα από τρελή... καραμπόλα των Τοροσίδη-Χολέμπας, αλλά και τους τραυματισμούς των Τοροσίδη, Σιόβα. Μπορεί στην κατάμεστη από 50.000 και...πλέον οπαδούς τους στη "Νασιονάλ Αρίνα" οι παίκτες του Πιτσούρκα να είχαν θερμή υποστήριξη, όμως αυτό δεν επηρέασε καθόλου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, κράτησε το 1-1 και τσέκαρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ.

Συγκλόνησαν στην εξέδρα 2.000 Έλληνες που δώσαν βροντερό παρών. Κουβάρι οι παίκτες με την λήξη, πανηγύρισαν την πρόκριση μέσα στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια.

Στις 6 Δεκεμβρίου η κλήρωση των ομίλων.

Παρακολουθήστε τις κυριότερες στιγμές του αγώνα:



Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου