Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Στον Ρονάλντο η χρυσή μπάλα!

Μετά από 4 χρόνια κυριαρχίας του Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην κορυφή του πλανήτη, καθώς κατέκτησε την χρυσή μπάλα για το 2013.

Όταν ο Πελέ ανακοίνωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει το βραβείο, ο Πορτογάλος έδωσε ένα φιλί στην Ιρίνα Σάικ και ανέβηκε για την παραλαβή, εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, αφιερώνοντας καί τα 69 γκολ που σημείωσε μέσα στο 2013 στον Εουσέμπιο.

Εκείνο που έκανε -μάλλον αρνητική- εντύπωση ήταν η 3η θέση του Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος κατέκτησε τα πάντα και τελικά αυτό δεν εκτιμήθηκε, θυμίζοντας την περίπτωση του Γουέσλι Σνάιντερ το 2010, ενώ ο Ρονάλντο πήρε την Χρυσή Μπάλα χωρίς να έχει κατακτήσει κανέναν τίτλο. Ο γάλλος άσος της Μπάγερν Μονάχου είχε δηλώσει: "Εκανα το καλύτερο και δεν ξέρω τι άλλο περισσότερο έπρεπε να κάνω για να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα."

ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ
Manuel Neuer (FC Bayern München), Daniel Alves (FC Barcelona), Philipp Lahm (FC Bayern München), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Sergio Ramos (Real Madrid CF), Xavi Hernández (FC Barcelona), Andrés Iniesta (FC Barcelona), Franck Ribéry (FC Bayern München), Lionel Messi (FC Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid CF), Zlatan Ibrahimović (Paris Saint-Germain).

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Ο προπονητής που οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της Ευρώπης και στο γερμανικό νταμπλ, Γιουπ Χάινκες, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2013. Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από τις διακρίσεις της περσινής σεζόν, νίκησε ακόμα έναν προπονητή που άφησε τους πάγκους, τον Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς και τον αντίπαλό του στον τελικό του Champions League, Γίργκεν Κλοπ.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ
Το... φιλικό, απίστευτο, απερίγραπτο μακρινό ψαλιδάκι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη νίκη της Σουηδίας με 4-2 επί της Αγγλίας.

ΕΠΙΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
Ο Πελέ μπορεί να μην κατέκτησε το βραβείο όσο ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, αφού το βραβείο εκείνη την εποχή αφορούσε μόνο παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, ωστόσο φέτος παρέλαβε τη "Χρυσή Μπάλα" που τόσο του έλειπε, ως επίτιμο βραβείο, και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

ΒΡΑΒΕΙΟ FAIR PLAY
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Αφγανιστάν βραβεύθηκε με το βραβείο "ευ αγωνίζεσθαι", για τις ενέργειες που πραγματοποιεί με στόχο την ένωση του κόσμου της χώρας υπό τη σκέπη του ποδοσφαίρου.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
Η Ναντίν Άνγκερερ, τερματοφύλακας της Γερμανίας η οποία αποσύρεται από την ενεργό δράση, κατέκτησε τη "Χρυσή Μπάλα" για την κατηγορία των γυναικών. Ακολούθησαν η Βραζιλιάνα Μάρτα κι η Αμερικανίδα Άμπι Γουάμπαχ.

Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου