Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Στην "παγκόσμια elite" ο κόσμος Παναθηναϊκού και Άρη!



Στη λίστα με τις 25 καλύτερες οπαδικές εικόνες του 2013 συμπεριλαμβάνονται η Λεωφόρος για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Oλυμπιακού (2/11/13) και το Κλεάνθης Βικελίδης, στο περσινό Άρης-ΠΑΟΚ (3/2/13)!



Ακόμα μία αναγνώριση τόσο για τον κόσμο του Τριφυλλιού, όσο και των «κιτρίνων», που για άλλη μία φορά τραβούν τα βλέμματα ξένων Μέσων.

Δεν είναι μυστικό πως οι φίλοι των "πρασίνων", αλλά και του Άρη δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα σε Λεωφόρο και Κλ.Βικελίδης αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις 25 καλύτερες οπαδικές εικόνες του 2013 από το "ultras-tifo.net". Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, έχει ξεχωρίσει το ντέρμπι του περασμένου Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό, ενώ για τους Θεσσαλονικής, αυτό με τον ΠΑΟΚ, πέρυσι τον Φλεβάρη.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ασχολείται αποκλειστικά με το οπαδικό κομμάτι του ποδοσφαίρου και μάλιστα διενεργεί ψηφοφορία όπου το κοινό θα αποφασίσει για το ποια ήταν η καλύτερη από τις 25.

Δείτε παρακάτω τις 25 εικόνες από τα γήπεδα που επιλέχθηκαν στην... elite της χρονιάς που πέρασε:

Ο κόσμος του Άρη δημιούργησε μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο περσινό (3/2/13) clasico της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.
To ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στις 2 Νοεμβρίου, με την «πράσινους» να φτιάνουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
Μπορντό-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γιουρόπα Λιγκ - 28-11-13): Οι Γερμανοί έκαναν... απόβαση τον περασμένο Νοέμβριο στη Γαλλία, δίνοντας βροντερό «παρών» με 12 χιλ. κόσμο, όλοι μάλιστα ντυμένοι στα πορτοκαλί!
Στο παιχνίδι με την Τουν (23/11/13) οι φίλοι της Βασιλείας έφτιαξαν ένα απίστευτο πανό για τα 120 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, με φωτογραφίες από εικόνες της πόλης, το τραμ, αλλά και τους ίδιους τους οπαδούς.
Εικόνα από την κερκίδα του Αννόβερου, στο παιχνίδι με την Μπράουνσβαϊγκ (8/11/13).
Κάτι από... έκρηξη θυμίζει η ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι φίλοι της Βίντζεφ στην αναμέτρηση με την Λέχια στις 6 Οκτωβρίου (2013).
Ο εοαρτασμός των 120 χρόνων της Στουτγάρδης, στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22/9/13).
Η 50η επέτειος του γηπέδου «Μαρακανά» από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, στο παιχνίδι με την Ντόντζι Στρεμ (15/9/13).
Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών της Χάιντουκ Σπλιτ, στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (14/9/13).
Μία... απάντηση των οπαδών της Λέγκια (με Στεάουα στις 27/8/13) στην ΟΥΕΦΑ, για την απόφασή της να κλείσει τη θύρα των οργανωμένων (κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε και με τον Ολυμπιακό) «Love UEFA»!
Ένα έργο... τέχνης από τους οπαδους της Φορτούνα Ντίσελντορφ, στο παιχνίδι με τη Μπόχουμ τον περασμένο Αύγουστο (25/8/13).
Το τελευταίο παιχνίδι της Τζουργκάρντεν στο παλιό στάδιο της Στοκχόλμης, στο παιχνίδι με την Έστερ (30/6/13).
Παραμονή στη Σουηδία, με τους οπαδούς της Χάμαρμπι να... τιμούν με ένα ξεχωριστό πανό, το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τους στο «Söderstadion», στον αγώνα με την Άνγκελχομς (23/6/13).
Το εξαιρετικό πανό των οπαδών της Βίσλα Κρακοβίας, στην αναμέτρηση με την Ρουχ Χορζόφ (24/5/13).
Ένα ακόμα ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στο ματς με την Βόλφσμπουργκ (18/5/13).
Εντυπωσιακοί και πάλι οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας, αυτή τη φορά σε παιχνίδι με τη Σλασκ (8-5-13).
Ο εοαρτασμός των 60 χρόνων απο την ίδρυση της Ντιναμό Δρέσδης (Β' κατηγορίας), στο ματς με την Κότμπους (21/4/13).
Ένα ακόμα παιχνίδι από τα γερμανικά γήπεδα, με το πανό των οπαδών της Νυρεμβέργης στον αγώνα με την Γκρόιτερ Φιρτ (21/4/13), να ξεχωρίζει για τις απίστευτες λεπτομέρειες του.
Επειδή και στην... Ινδονησία ξέρουν από οπαδισμό, οι φίλοι της Brigate Curva Sud ή αλλιώς PSS Sleman, έβαλαν... φωτιά στο γήπεδο, στον αγώνα με την Persibangga (14-4-13).
Μία από τις πιο εντυπωσιακές χορογραφίες που έχουν κάνει οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, στο παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα (13/4/13).
Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ άφησαν άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με το επικό κορεό τους πέρυσι στο παιχνίδι με την Μάλαγα για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ (9/4/13).
Το μεγαλύτερο πανό που έχει ξεδιπλωθεί ποτέ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, είχε... δράστες τους οπαδούς της Νασιονάλ (Ουρουγουάη)! Οι διαστάσεις του; 600Χ50μ., ήτοι 30 χιλ. τετραγ. μέτρα! Ήταν σε παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες με την Τολούκα (4/4/13).
Το τελευταίο ντέρμπι στο θρυλικό στάδιο «Άλμπερτ Φλοριάν», είχε τον αποχαιρετισμό που του άρμοζε από τους οπαδούς της Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), στο ματς με την Ούτζπεστ (10/3/13).
Με έναν αρκετά... ιδιαίτερο τρόπο τράβηξαν τα βλέμματα οι οπαδοί της Λουκέρνης (Ελβετία), στο εκτός έδρας ματς με την Γιουνγκ Μπόις (9/2/13).

Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου