Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Προγνωστικά Στοίχημα 18 Φεβ.2014

Ξεκινάει πάλι το Champions League με τη Λεβερκούζεν να έχει δύσκολο έργο μπροστά της, μιας και η παρέα του Ιμπραήμοβιτς δε δείχνει διατεθειμένη να κάνει δώρα. Θετικό αποτέλεσμα θέλουν οι Γερμανοί που ξέρουν ότι δύσκολα θα πάρουν τη πρόκριση μέσα στο Παρίσι από τη πρωταθλήτρια Γαλλίας. Η Παρί έχει και τις μονάδες και την εμπειρία πλέον για να φύγει με το διπλό από μία δύσκολη έδρα και απομένει να δούμε αν θα τα καταφέρει. Με όπλο της την ταχύτητα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όλους τους κενούς χώρους που θα αφήσουν οι Γερμανοί. Το ματς έχει φαβορί τους φιλοξενούμενους χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά ότι θα πάρουν το διπλό. Η Λεβαρκούζεν είναι απρόβλεπτη ομάδα και μπορεί αν βρεθεί σε καλή βραδιά να κερδίσει. Προτιμότερο είναι να παιχτεί το over, μιας και οι δύο ομάδες συνηθίζουν τα πολλά γκολ στα παιχνίδια τους, με την Παρί να έχει 5 στα 6 over και τη Λεβερκούζεν 4 στα 6 στους αγώνες των ομίλων.


Το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Τρόφι είναι η Τσέστερφιλντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καταλαμβάνουν την πρώτη θέση της League Two, με διαφορά τριών πόντων απ’ τη δεύτερη Σκάνθορπ και φαντάζουν φαβορί για την κατάληψη ενός εισιτηρίου της απευθείας ανόδου. Το πρώτο ματς στην έδρα της Φλίτγουντ Τάουν είχε λήξει με νίκη 3-1 της Τσέστερφιλντ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Με οποιαδήποτε νίκη της Φλίτγουντ Τάουν με διαφορά δύο τερμάτων ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

Για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες η Λέιτον Όριεντ συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. Οι προβληματικές εμφανίσεις συνεχίζονται, αλλά τουλάχιστον παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο δυάδα που δίνει την απευθείας άνοδο, έχοντας όμως κι ένα ματς παραπάνω. Με αντίπαλο την τελευταία στη βαθμολογία Στίβενεϊτζ έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες.


Διοργ.Ημερομηνία και ΏραΚωδ.ΟΠΑΠΑγώναςΣημείοΠοσοστόΑποτέλεσμα
CHL18/02/2014 21:45100ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝover1,750-4
ΑΛΤ18/02/2014 21:45115ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ11,850-1
ΑΓ118/02/2014 21:45107ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ11,452-0

Σύνολο προβλέψεων: 3
Επιτυχείς προβλέψεις: 2
Αναβληθέντες αγώνες:
Ποσοστό Επιτυχίας: 67%

Εγγραφείτε στο Neobux από το παρακάτω banner και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΛΕΦΤΑ από το Internet

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό στο site:
http://neobux-lefta-online.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου